Gebruik van het bedieningspaneel

Deze netwerkhandleiding is de algemene handleiding voor een printer die is uitgerust met netwerkfuncties. In de handleiding wordt ook ingegaan op functies die uw printer mogelijk niet heeft, zoals een display, scanner of sleuf voor geheugenkaarten.

Verschillen in gebruik

In sommige stappen wordt verwezen naar displaymenu's voor printers met aanraakschermen. De uiteindelijke bediening is derhalve afhankelijk van het type printer. Raadpleeg de gedrukte handleiding bij de printer of de printerhandleiding in de online-Gebruikershandleiding voor meer informatie over het bedieningspaneel.

Voorbeelden gebruik bedieningspaneel

Hieronder ziet u voorbeelden van het verschil in gebruik van het bedieningspaneel.

Instructies voor de netwerkhandleiding

Activeer de instellingenmodus.
Selecteer Wi-Fi/Network Settings (Wi-Fi/netwerkinstellingen).
Selecteer Wi-Fi Setup Wizard (Wizard Installatie Wi-Fi).

Aanraakscherm (rechtstreeks op scherm)

Druk op Setup (Instellingen).
Druk op de pijlknoppen om Wi-Fi/Network Settings (Wi-Fi/netwerkinstellingen) weer te geven.
Druk op Wi-Fi/Network Settings (Wi-Fi/netwerkinstellingen).
Druk op Wi-Fi Setup Wizard (Wizard Installatie Wi-Fi).

Display van 6,35 cm (2,5 inch) met knop bedieningspaneel (ook displays met touchpad)

Gebruik de pijlknoppen om Setup (Instellingen) te selecteren en druk vervolgens op de knop OK.
Als de knop Setup op uw printer aanwezig is, kunt u ook op die knop drukken.
Selecteer Wi-Fi/Network Settings (Wi-Fi/netwerkinstellingen) en druk op de knop OK.
Selecteer Wi-Fi Setup Wizard (Wizard Installatie Wi-Fi) en druk op de knop OK.

Eenvoudig display met knop bedieningspaneel

Gebruik de pijlknoppen om Setup (Instellingen) te selecteren en druk vervolgens op de knop OK.
Selecteer Wi-Fi/Network Settings (Wi-Fi/netwerkinstellingen) en druk op de knop OK.
Selecteer Wi-Fi Setup (Wi-Fi Installatie) en druk op de knop OK.

Display met eenvoudige tekst met knop bedieningspaneel

Druk op de knop Menu.
Gebruik de pijlknoppen om xx. Wi-Fi/Network Settings (Wi-Fi/netwerkinstellingen) te selecteren en druk op de knop OK.
("xx" is afhankelijk van het menu.)
Selecteer xx. Wi-Fi Setup Wizard (Wizard Installatie Wi-Fi) en druk op de knop OK.