Printerbedieningspaneel

Via het bedieningspaneel kunt u gemakkelijk de status van de netwerkcommunicatie raadplegen.

Aan de hand van het display

Als uw printer een display heeft en de printer is verbonden met een netwerk, wordt dit pictogram weergegeven in de rechterboven- of linkerbenedenhoek van het display.
Voor printers zonder scherm Home of Ready (Gereed) wordt het statuspictogram weergegeven in het scherm van de modus Setup (Instellingen).
Pictogram
Status
Ethernet-netwerk: fout/zoeken
Verbonden met een Ethernet-netwerk
Wi-Fi-netwerk: fout/zoeken
Verbonden met een Wi-Fi-netwerk (signaalsterkte: redelijk)
Verbonden met een Wi-Fi-netwerk (signaalsterkte: goed)
Verbonden met een Wi-Fi-netwerk (signaalsterkte: uitstekend)
Een ad-hocverbinding tot stand brengen.

Aan de hand van het Wi-Fi-statuslampje

U kunt de netwerkstatus als volgt controleren op printers met een Wi-Fi-lampje.
Wat dit lampje doet, is afhankelijk van de netwerkstatus.
Aan
Verbonden met een Wi-Fi-netwerk
Uit
Niet verbonden met een Wi-Fi-netwerk
Knippert
Bezig met het instellen van een Wi-Fi-netwerk

Aan de hand van lampjes (op printers zonder display)

Lampje Wi-Fi/Ethernet

Op printers zonder display wordt de status van de netwerkcommunicatie aangegeven door lampjes.
Opmerking:
De precieze vorm van de lampjes kan per model verschillen.
a:
Netwerkstatuslampje (groen)
b:
Netwerkstatuslampje (oranje)
Status
Indicators
Wi-Fi
Ethernet
Niet verbonden
(groen) (oranje)
Verbonden
(groen) (oranje) *1
(groen) (oranje)
Bezig met maken van verbinding met netwerk
(groen) (oranje)
(groen) (oranje)
= uit, = aan, = knippert
*1 Het netwerkstatuslampje (oranje) gaat na vijf minuten uit.

Ethernet-lampje

Op printers die alleen een Ethernet-verbinding ondersteunen en geen display hebben, wordt de status van de netwerkcommunicatie aangegeven door lampjes.
Opmerking:
De precieze vorm van de lampjes kan per model verschillen.
b:
Netwerkstatuslampje (groen)
Status
Indicators
Niet verbonden
(groen)
Verbonden
(groen)
Bezig met maken van verbinding met netwerk
(groen)
= uit, = aan, = knippert