Printeronderdelen

Opmerking:
De figuren in dit gedeelte kunnen per apparaat verschillen.
a.
Deksel van de ADF *
b.
Automatische documenttoevoer (ADF) *
c.
Zijgeleider *
d.
Papiersteun van de ADF (plaats hierop uw originelen voor het kopiëren) *
e.
Uitvoerlade van de ADF (uw originelen worden na het kopiëren op deze lade geplaatst) *
* Deze onderdelen zijn alleen beschikbaar voor de BX630FW/BX635FWD/940FW/WorkForce 545/WorkForce 645.
a.
Uitvoerlade
b.
Verlengstuk uitvoerlade
c.
Stop
d.
Papiercassette
e.
Zijgeleiders
a.
Deksel
b.
Glasplaat
c.
Bedieningspaneel
d.
Sleuven voor geheugenkaarten
e.
Lampje geheugenkaart
f.
Externe USB-poort *
g.
Ontgrendelingshendel (achteraan op bedieningspaneel)
* Dit onderdeel is alleen beschikbaar voor de BX630FW/BX635FWD/940FW/WorkForce 545/WorkForce 645.
a.
Scannereenheid
b.
Cartridgekap
c.
Cartridgehouder
d.
Printkop (onder de cartridgehouder)
a.
LINE-poort *
b.
EXT.-poort *
c.
LAN-poort
d.
USB-poort
e.
Netaansluiting
f.
Achterkant
* Deze onderdelen zijn alleen beschikbaar voor de BX630FW/BX635FWD/940FW/WorkForce 545/WorkForce 645.