Scannen in de Office Mode (Kantoormodus)

Met Office Mode (Kantoormodus) kunt u snel tekstdocumenten scannen zonder eerst een voorbeeld te tonen.
Opmerking:
Zie de Help voor details aangaande Epson Scan.
Plaats een of meerdere originelen.
Opmerkingen voor de automatische documentinvoer (ADF):
Plaats geen papier boven de pijlmarkering  op de ADF.
Start Epson Scan.
Selecteer Office Mode (Kantoormodus) onder Mode (Modus).
Selecteer het Image Type (Beeldtype).
Selecteer de Document Source (Documentbron).
Selecteer het formaat van het origineel bij Size (Grootte).
Selecteer een geschikte resolutie voor uw originelen bij Resolution (Resolutie).
Klik op Scan (Scannen).
In het venster File Save Settings (Instellingen voor Bewaar bestand), selecteert u de instelling voor Type en klikt u op OK.
Opmerking:
Als het selectievakje Show this dialog box before next scan (Dit dialoogveld voor de volgende scan tonen) niet is aangevinkt, start Epson Scan meteen met scannen zonder het scherm File Save Settings (Instellingen voor Bewaar bestand) weer te geven.
Uw gescande beeld wordt opgeslagen.