Scannen in Full Auto Mode (Volautomatische modus)

Met de Full Auto Mode (Volautomatische modus) kunt u snel en gemakkelijk scannen zonder dat u instellingen opgeeft of een voorbeeldscan weergeeft. Deze modus is handig wanneer u originelen met het 100% formaat wilt scannen.
Opmerking:
Deze modus is niet beschikbaar wanneer de automatische documentinvoer is geplaatst.
Zie de Help voor details aangaande Epson Scan.
Plaats een of meerdere originelen.
Start Epson Scan.
Selecteer Full Auto Mode (Volautomatische modus) onder Mode (Modus).
Opmerking:
Als het selectievakje Show this dialog box before next scan (Dit dialoogveld voor de volgende scan tonen) niet is aangevinkt, start Epson Scan meteen met scannen zonder dat dit scherm wordt weergegeven. Als u naar dit scherm wilt terugkeren, klikt u tijdens het scannen in het dialoogvenster Scannen op Cancel (Annuleren).
Klik op Scan (Scannen). Epson Scan begint met scannen in de Full Auto Mode (Volautomatische modus).
Epson Scan maakt een voorbeeldscan van elke afbeelding, bepaalt van welk type het origineel is, en stemt de scaninstellingen daar automatisch op af.
Uw gescande beeld wordt opgeslagen.