Problemen met papiertoevoer

Het papier wordt vuil

Het product moet mogelijk intern worden gereinigd.
Klik voor details op het tabblad Bijlage in de rechterbovenhoek van de Gebruikershandleiding. Klik vervolgens op Maintenance (Onderhoud) en Cleaning the Printer (De printer reinigen).

Meerdere vellen papier worden ingevoerd

Het product voert mogelijk tegelijk meerdere vellen papier in wanneer u ongeschikt of slecht papier heeft geladen.
Klik voor details op het tabblad Bijlage in de rechterbovenhoek van de Gebruikershandleiding. Klik vervolgens op Product Information (Productinformatie), Technical Specifications (Technische specificaties) en Automatic Document Feeder (ADF) specifications (Specificaties van automatische documentinvoer (ADF)).
Het product moet mogelijk worden gereinigd.
Klik voor details op het tabblad Bijlage in de rechterbovenhoek van de Gebruikershandleiding. Klik vervolgens op Maintenance (Onderhoud) en Cleaning the Printer (De printer reinigen).

Papier vastgelopen in de automatische documentinvoer (ADF)

Verwijder het vastgelopen papier in de ADF.
Klik voor details op het tabblad Afdrukken in de rechterbovenhoek van de Gebruikershandleiding. Klik vervolgens op Probleemoplosser en Het papier loopt vast.