Problemen aangeduid door boodschappen op het LCD-paneel of statuslampjes

Controleer of het product correct op de computer is aangesloten.
Schakel het product even uit en dan weer in. Indien het probleem nog niet is opgelost, functioneert het product mogelijk onjuist of moet de lichtbron van de scanner worden vervangen. Raadpleeg de plaats van aankoop.
Controleer of de software voor het scannen volledig is geïnstalleerd.
Zie de gedrukte handleiding voor meer informatie over het installeren van de software voor het scannen.