Watermark (Watermerk) afdrukken (alleen voor Windows)

Met Watermark (Watermerk) kunt u een tekst of afbeelding afdrukken als watermerk.
Opmerking:
Deze functie is niet beschikbaar voor Mac OS X.
Deze functie kan niet worden gebruikt in combinatie met randloos afdrukken.

Een watermerk afdrukken

Wijzig de basisinstellingen.
Klik op het tabblad More Options (Meer opties), selecteer het gewenste watermerk in de lijst Watermark (Watermerk) en klik op Settings (Instellingen).
Raadpleeg de online-Help voor meer informatie over het maken van uw eigen watermerk.
Geef de gewenste instellingen voor het watermerk op.
Klik op OK om terug te keren naar het venster More Options (Meer opties).
Klik op OK om het venster met printerinstellingen te sluiten.
Maak na het opgeven van de bovenstaande instellingen eerst één proefafdruk en controleer het resultaat, voordat u grote hoeveelheden afdrukt.