Een eenvoudige manier om foto's af te drukken

Met Epson Easy Photo Print kunt u uw digitale afbeeldingen afdrukken op verschillende soorten papier. Dankzij de stapsgewijze instructies bereikt u snel het gewenste resultaat zonder dat u allerlei ingewikkelde instellingen hoeft op te geven.
Met de functie Quick Print (Snel afdrukken) kunt u met één klik afdrukken met de instellingen die u speciaal daarvoor hebt opgeslagen.

Starten van Epson Easy Photo Print

Voor Windows

Dubbelklik op het pictogram Epson Easy Photo Print op het bureaublad.
Voor Windows 7 en Vista:
Klik op de knop Start, wijs naar All Programs (Alle programma's), klik op Epson Software en vervolgens op Easy Photo Print.

Voor Windows XP:
Klik op Start, wijs naar All Programs (Alle programma's), wijs naar Epson Software en klik vervolgens opEasy Photo Print.

Voor Mac OS X

Dubbelklik op de mapApplications (Programma's) op de harde schijf van Mac OS X, dubbelklik vervolgens op Epson Software, en dubbelklik daarna op het pictogram Easy Photo Print.
Voor meer informatie selecteert u de Gebruikershandleiding in het menu Help van deze toepassing.