Software controleren en installeren

Software controleren die op de computer is geïnstalleerd

Als u de functies wilt gebruiken die in deze Gebruikershandleiding worden beschreven, moet u de volgende software installeren.
Epson Driver and Utilities (Epson-driver en -hulpprogramma's)
Epson Easy Photo Print
Volg de onderstaande instructies om de software te controleren die op de computer is geïnstalleerd.

Voor Windows

Windows 7, en Vista: Klik op de knop Start en selecteer Control Panel (Configuratiescherm).
Windows XP: Klik op Start en selecteer Control Panel (Configuratiescherm).
Windows 7 en Vista: Klik op Uninstall a program (Een programma verwijderen) in de categorie Programs (Programma's).
Windows XP: Dubbelklik op het pictogram Add or Remove Programs (Programma's installeren of verwijderen).
Controleer de lijst met geïnstalleerde programma's.

Voor Mac OS X

Dubbelklik op Macintosh HD.
Dubbelklik op de map Epson Software in de map Applications (Programma's) en controleer de inhoud ervan.
Opmerking:
De map Applications (Programma's) bevat software van andere bedrijven.
Als u wilt weten of de printerdriver is geïnstalleerd, klikt u eerst op System Preferences (Systeemvoorkeuren) in het Apple-menu en vervolgens op Print & Fax (Afdrukken en faxen). Zoek uw apparaat in de lijst Printers.

De software installeren

Plaats het schijfje met printersoftware dat u bij het apparaat hebt gekregen in de computer en selecteer in het scherm Software Select (Software selecteren) de software die u wilt installeren.