Ander probleem

Gewoon papier stil afdrukken

Als plain papers (Gewoon papier) is geselecteerd bij Paper Type (Papiertype) en Normal (Normaal) is geselecteerd als instelling voor de afdrukkwaliteit in de printerdriver, drukt de printer op hoge snelheid af. Met de Quiet Mode (Stille modus) kunt u de printer minder geluid laten maken. Dit gaat wel ten koste van de afdruksnelheid.
In Windows: selecteer de optie Quiet Mode (Stille modus) op het tabblad Main (Hoofdgroep) of Advanced (Geavanceerd) van de printerdriver.
In Mac OS X: selecteer Print Settings (Afdrukinstellingen) in het Print (Afdrukken) van de printerdriver. Schakel vervolgens het selectievakje Quiet Mode (Stille modus) in de modus Advanced (Geavanceerd) in.