Een cartridge vervangen voordat deze leeg is

Het kan nodig zijn dat u een cartridge vervangt die nog niet helemaal leeg is, bijvoorbeeld wanneer de cartridge al meer dan zes maanden in het apparaat zit en de afdrukkwaliteit vermindert.
U kunt een cartridge vervangen met behulp van de knoppen op de printer of via uw computer.
Opmerking:
Open de verpakking van de cartridge pas op het moment waarop u de cartridge wilt installeren. De cartridge is vacuümverpakt om de betrouwbaarheid te waarborgen.

Printerknoppen gebruiken

Zie het boekje voor meer informatie over het gebruik van de knoppen op het bedieningspaneel van de printer.

Computer gebruiken (Windows)

U kunt de instructies voor het vervangen van een cartridge op het scherm bekijken door gebruik te maken van de hulpprogramma's voor printeronderhoud.
Als u een cartridge moet vervangen voordat deze bijna of helemaal leeg is, klikt u op de knop op het tabblad Maintenance (Hulpprogramma's).
Raadpleeg de online-Help voor meer informatie over het gebruik van de printerhulpprogramma's.

Computer gebruiken (Mac OS X)

Als u een cartridge wilt vervangen voordat deze bijna leeg of leeg is, opent u het dialoogvenster EPSON Printer Utility3.
Raadpleeg de online-Help voor meer informatie over het gebruik van de printerhulpprogramma's.