Skannausohjelmiston asennuksen poistaminen

Kaikki mallit
Skanneriohjelmiston asennuksen poistaminen ja sen uudelleen asentaminen voi olla välttämätöntä eräiden ongelmien korjaamiseksi tai jos päivität käyttöjärjestelmän.

Epson Scan -ohjelman asennuksen poistaminen

Kaikki mallit
Poista Epson Scan -ohjelmisto tietokoneeltasi omaa käyttöjärjestelmääsi koskevan ohjeen mukaisesti.

Epson Scan -ohjelman asennuksen poistaminen Windowsista

Kaikki mallit
Huomautus:
Windows Vistassa tarvitaan järjestelmänvalvojan käyttäjätili ja salasana, jos olet kirjautunut tavallisena käyttäjänä.
Windows XP:ssä on kirjauduttava Tietokoneen järjestelmänvalvoja -tilille.
Windows 2000:ssa on kirjauduttava käyttäjätilille, jolla on järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet (eli joka kuuluu Järjestelmänvalvojat-ryhmään).
Sammuta skanneri.
Irrota skannerin liitäntäkaapeli tietokoneesta.
Tee jokin seuraavista toimenpiteistä.
Windows Vista: napsauta käynnistyspainiketta ja valitse Control Panel (Ohjauspaneeli).
Windows XP: valitse Start (Käynnistä) ja valitse Control Panel (Ohjauspaneeli).
Windows 2000: valitse Start (Käynnistä), valitse Settings (Asetukset) ja valitse Control Panel (Ohjauspaneeli).
Tee jokin seuraavista toimenpiteistä.
Windows Vista: valitse Programs (Ohjelmat) -luokasta Uninstall a program (Poista ohjelman asennus).
Windows XP: kaksoisnapsauta Add or Remove Programs (Lisää tai poista sovellus) -kuvaketta.
Windows 2000: kaksoisnapsauta Add/Remove Programs (Lisää tai poista sovellus) -kuvaketta.
Valitse luettelosta EPSON Scan.
Tee jokin seuraavista toimenpiteistä.
Windows Vista: valitse ensin Uninstall/Change (Poista tai muuta), ja valitse sitten sitten User Account Control (Käyttäjätilien hallinta) -ikkunasta Continue (Jatka).
Windows XP ja 2000: valitse Change/Remove (Muuta tai poista).
Kun näyttöön tulee vahvistusikkuna, napsauta Yes (Kyllä).
Poista Epson Scan tietokoneesta näytön ohjeiden mukaisesti.
Joissain tapauksissa saat viestin, jossa kehotetaan käynnistämään järjestelmä uudestaan. Varmista tällöin, että Yes, I want to restart my computer now (Kyllä, haluan käynnistää tietokoneen uudelleen nyt) on valittuna ja napsauta Finish (Lopeta)-painiketta.

Epson Scan -ohjelman asennuksen poistaminen Mac OS X -tietokoneesta

Mallit Office BX600FW/Office TX600F/SX600FW, Photo PX700W/Photo TX700W ja Photo PX800FW/Photo TX800FW
Sulje kaikki käynnissä olevat ohjelmat.
Aseta skanneriohjelmiston CD-ROM Macintoshin levyasemaan.
Kaksoisnapsauta Install Navi -kuvaketta Epson-kansiossa. Näytölle avautuu CD:n asennusikkuna.
Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Accept (Hyväksyn).
Valitse Next (Seuraava).
Valitse Mode (Tila) -luettelosta Single Install (Yksittäinen asennus).
Select Software List (Ohjelmistoluettelo) -luettelosta Scanner Driver (EPSON Scan) (Skanneriohjain (EPSON SCAN)) ja valitse Next (Seuraava).
Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Accept (Hyväksyn).
Valitse ylähäällä vasemmalla olevasta valikosta Uninstall (Asennuksen poisto) ja napsauta Uninstall (Asennuksen poisto).
Poista skannerin ajuriohjelma näytön ohjeiden mukaisesti.
Mallit Office BX300F/Office TX300F
Sulje kaikki käynnissä olevat ohjelmat.
Aseta skanneriohjelmiston CD-ROM Macintoshin levyasemaan.
Kaksoisnapsauta Mac OS X -kuvaketta Epson-kansiossa. CD-asennusikkuna tulee näkyviin.
Napsauta Custom Install (Mukautettu asennus).
Valitse Scanner Driver (skannerin ohjain) (EPSON Scan).
Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Accept (Hyväksyn).
Valitse ylähäällä vasemmalla olevasta valikosta Uninstall (Asennuksen poisto) ja napsauta Uninstall (Asennuksen poisto).
Poista skannerin ohjain näytön ohjeiden mukaisesti.

Käyttöoppaan asennuksen poistaminen

Kaikki mallit
Jos haluat poistaa tämän käyttöoppaan asennuksen, seuraa omaa käyttöjärjestelmääsi koskevia ohjeita.

Käyttöoppaan asennuksen poistaminen Windowsissa

Kaikki mallit
Huomautus:
Windows Vistassa tarvitaan järjestelmänvalvojan käyttäjätili ja salasana, jos olet kirjautunut tavallisena käyttäjänä.
Windows XP:ssä on kirjauduttava Tietokoneen järjestelmänvalvoja -tilille.
Windows 2000:ssa on kirjauduttava käyttäjätilille, jolla on järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet (eli joka kuuluu Järjestelmänvalvojat-ryhmään).
Sammuta skanneri.
Irrota skannerin liitäntäkaapeli tietokoneesta.
Tee jokin seuraavista toimenpiteistä.
Windows Vista: napsauta käynnistyspainiketta ja valitse Control Panel (Ohjauspaneeli).
Windows XP: valitse Start (Käynnistä) ja valitse Control Panel (Ohjauspaneeli).
Windows 2000: valitse Start (Käynnistä), valitse Settings (Asetukset) ja valitse Control Panel (Ohjauspaneeli).
Tee jokin seuraavista toimenpiteistä.
Windows Vista: valitse Programs (Ohjelmat) -luokasta Uninstall a program (Poista ohjelman asennus).
Windows XP: kaksoisnapsauta Add or Remove Programs (Lisää tai poista sovellus) -kuvaketta.
Windows 2000: kaksoisnapsauta Add/Remove Programs (Lisää tai poista sovellus) -kuvaketta.
Valitse skannerin Ohjekirja luettelosta.
Tee jokin seuraavista toimenpiteistä.
Windows Vista: valitse ensin Uninstall/Change (Poista tai muuta), ja valitse sitten sitten User Account Control (Käyttäjätilien hallinta) -ikkunasta Continue (Jatka).
Windows XP ja 2000: valitse Change/Remove (Muuta tai poista).
Kun näyttöön tulee vahvistusikkuna, napsauta Yes (Kyllä).
Poista käyttöoppaan asennus noudattamalla näytölle tulevia ohjeita.

Käyttöoppaan asennuksen poistaminen Mac OS X -käyttöjärjestelmässä

Mallit Office BX600FW/Office TX600F/SX600FW, Photo PX700W/Photo TX700W ja Photo PX800FW/Photo TX800FW
Sulje kaikki käynnissä olevat ohjelmat.
Aseta Epson-skanneriohjelmiston CD-ROM Macintoshin levyasemaan.
Kaksoisnapsauta Install Navi -kuvaketta Epson-kansiossa. CD-asennusikkuna tulee näkyviin.
Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Accept (Hyväksyn).
Valitse Next (Seuraava).
Valitse Mode (Tila) -luettelosta Single Install (Yksittäinen asennus).
Valitse Software List (Ohjelmistoluettelo) -luettelosta Käyttöopas ja valitse sitten Next (Seuraava).
Valitse Uninstall (Poista asennus).
Poista käyttöoppaan asennus noudattamalla näytölle tulevia ohjeita.
Mallit Office BX300F/Office TX300F
Sulje kaikki käynnissä olevat ohjelmat.
Aseta Epson-skanneriohjelmiston CD-ROM Macintoshin levyasemaan.
Kaksoisnapsauta Mac OS X -kuvaketta Epson-kansiossa. CD-asennusikkuna tulee näkyviin.
Napsauta Custom Install (Mukautettu asennus).
Valitse Käyttöopas ja valitse Uninstall (Poista asennus).
Poista käyttöoppaan asennus noudattamalla näytölle tulevia ohjeita.

Muiden Epson-sovellusten poistaminen

Kaikki mallit
Poista tarpeettomat sovellukset seuraavien ohjeiden mukaisesti.

Windows

Kaikki mallit
Huomautus:
Windows Vistassa tarvitaan järjestelmänvalvojan käyttäjätili ja salasana, jos olet kirjautunut tavallisena käyttäjänä.
Windows XP:ssä on kirjauduttava Tietokoneen järjestelmänvalvoja -tilille.
Windows 2000:ssa on kirjauduttava käyttäjätilille, jolla on järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet (eli joka kuuluu Järjestelmänvalvojat-ryhmään).
Tee jokin seuraavista toimenpiteistä.
Windows Vista: napsauta käynnistyspainiketta ja valitse Control Panel (Ohjauspaneeli).
Windows XP: valitse Start (Käynnistä) ja valitse Control Panel (Ohjauspaneeli).
Windows 2000: valitse Start (Käynnistä), valitse Settings (Asetukset) ja valitse Control Panel (Ohjauspaneeli).
Tee jokin seuraavista toimenpiteistä.
Windows Vista: valitse Programs (Ohjelmat) -luokasta Uninstall a program (Poista ohjelman asennus).
Windows XP: kaksoisnapsauta Add or Remove Programs (Lisää tai poista sovellus) -kuvaketta.
Windows 2000: kaksoisnapsauta Add/Remove Programs (Lisää tai poista sovellus) -kuvaketta.
Valitse poistettava sovellus luettelosta.
Tee jokin seuraavista toimenpiteistä.
Windows Vista: valitse ensin Uninstall/Change (Poista tai muuta), ja valitse sitten sitten User Account Control (Käyttäjätilien hallinta) -ikkunasta Continue (Jatka).
Windows XP ja 2000: valitse Change/Remove (Muuta tai poista).
Kun näyttöön tulee vahvistusikkuna, napsauta Yes (Kyllä).
Poista ohjelma tietokoneeltasi näytön ohjeiden mukaisesti.

Mac OS X

Mallit Office BX600FW/Office TX600F/SX600FW, Photo PX700W/Photo TX700W ja Photo PX800FW/Photo TX800FW
Huomautus:
Ohjelmien poistaminen edellyttää kirjautumista tietokoneen järjestelmänvalvojana. Et voi poistaa ohjelmia, jos olet kirjautunut järjestelmään rajoitetuilla käyttöoikeuksilla.
Sovelluksesta riippuen siinä voi olla erillinen poistamisohjelma.
Sulje kaikki käynnissä olevat ohjelmat.
Aseta Epson-skanneriohjelmiston CD-ROM Macintoshin levyasemaan.
Kaksoisnapsauta Install Navi -kuvaketta Epson-kansiossa. CD-asennusikkuna tulee näkyviin.
Lue käyttöoikeussopimus ja valitse Accept (Hyväksyn).
Valitse Next (Seuraava).
Valitse Mode (Tila) -luettelosta Single Install (Yksittäinen asennus).
Valitse poistettava sovellus Software List (Ohjelmistoluettelo) -luettelosta ja valitse Next (Seuraava).
Jos näytölle tulee käyttöoikeussopimus, lue se ja napsauta Accept (Hyväksyn).
Valitse ylähäällä vasemmalla olevasta valikosta Uninstall (Asennuksen poisto) ja napsauta Uninstall (Asennuksen poisto).
Huomautus:
Jos Uninstall (Poista) -valinta ei ole käytettävissä, kaksoisnapsauta Mac OS X-kiintolevyaseman Applications (Ohjelmat) -kansiota, valitse poistettava ohjelma ja vedä se Trash (Roskakoriin).
Poista ohjelma tietokoneeltasi näytön ohjeiden mukaisesti.
Mallit Office BX300F/Office TX300F
Huomautus:
Ohjelmien poistaminen edellyttää kirjautumista tietokoneen järjestelmänvalvojana. Et voi poistaa ohjelmia, jos olet kirjautunut järjestelmään rajoitetuilla käyttöoikeuksilla.
Sovelluksesta riippuen siinä voi olla erillinen poistamisohjelma.
Sulje kaikki käynnissä olevat ohjelmat.
Aseta Epson-skanneriohjelmiston CD-ROM Macintoshin levyasemaan.
Kaksoisnapsauta Mac OS X -kuvaketta Epson-kansiossa. CD-asennusikkuna tulee näkyviin.
Napsauta Custom Install (Mukautettu asennus).
Valitse poistettava ohjelma.
Jos näytölle tulee käyttöoikeussopimus, lue se ja napsauta Accept (Hyväksyn).
Valitse ylähäällä vasemmalla olevasta valikosta Uninstall (Asennuksen poisto) ja napsauta Uninstall (Asennuksen poisto).
Huomautus:
Jos Uninstall (Poista) -valinta ei ole käytettävissä, kaksoisnapsauta Mac OS X-kiintolevyaseman Applications (Ohjelmat) -kansiota, valitse poistettava ohjelma ja vedä se Trash (Roskakoriin).
Poista ohjelma tietokoneeltasi näytön ohjeiden mukaisesti.