Oikean paperityypin valitseminen

Tulostin säätää itsensä automaattisesti tulostusasetuksissa valitun paperityypin mukaan. Siksi paperityypin asetus on niin tärkeää. Se kertoo tulostimelle, minkä tyyppistä paperia käytät, ja musteen peittoaste säädetään sen mukaisesti. Alla oleva taulukko määrittelee suositeltavat paperiasetukset.
Tätä paperia varten
Valitse tämä paperityypin asetus
Plain paper*, sheets (Tavallinen paperi, arkit)
Epson Premium Ink Jet Plain Paper (Ensiluokkainen pinnoittamaton yleispaperi)*
Epson Bright White Ink Jet Paper (Kirkkaan valkoinen, pinnoittamaton yleispaperi)*
plain papers (tavalliset paperit)
Epson Matte Paper - Heavyweight (Tukeva mattapintainen paperi)*
Epson Photo Quality Ink Jet Paper (Valokuvalaatuinen yleispaperi)*
Epson Matte
Epson Ultra Glossy Photo Paper (Erikoiskiiltävä valokuvapaperi)*
Epson Ultra Glossy
Epson Premium Glossy Photo Paper (Ensiluokkainen kiiltävä valokuvapaperi)*
Epson Premium Glossy
Epson Premium Semigloss Photo Paper (Ensiluokkainen puolikiiltävä valokuvapaperi)*
Epson Premium Semigloss
Epson Glossy Photo Paper (Kiiltävä valokuvapaperi)*
Epson Glossy
Epson Photo Paper (Valokuvapaperi)*
Epson Photo
Envelopes (Kirjekuoret)
Envelope (Kirjekuori)
* Nämä paperityypit ovat yhteensopivia Exif Print- ja PRINT Image Matching -ohjelmien kanssa. Katso lisätietoja Exif Print- tai PRINT Image Matching -yhteensopivan digitaalikameran käyttöohjeesta.
Huomautus:
Erikoistulostustarvikkeiden saatavuus vaihtelee eri maissa. Epson-asiakastuen verkkosivustosta saat uusimmat tiedot tulostustarvikkeista, joita on saatavana omassa maassasi.
Katso lisätietoja napsauttamalla Käyttöopas-ikkunan oikeassa yläkulmassa olevaa Liite-välilehteä ja napsauta sitten Where to Get Help (Asiakastukipalvelut), Technical Support Web Site (Teknisen tuen verkkosivusto).