Valokuvien tulostaminen helposti

Epson Easy Photo Print -ohjelmistolla voit määrittää digitaalisten kuvien sijoittelun ja tulostuksen erityyppisille papereille. Ikkunassa näkyviä yksityiskohtaisia ohjeita seuraamalla voit esikatsella tulostettuja kuvia ja luoda haluamasi tehosteet ilman monimutkaisia säätöjä.
Pikatulostustoiminnon avulla voit tulostaa valitsemiesi asetusten mukaisesti yhdellä painikkeella (vain Windows).

Epson Easy Photo Print -ohjelman käynnistäminen

Kaksoisnapsauta työpöydällä olevaa EPSON Easy Photo Print -kuvaketta.
Windows Vista:
Napsauta käynnistyspainiketta, osoita kohtaa All Programs (Kaikki ohjelmat), napsauta Epson Software (Epson-ohjelmat) ja napsauta sitten Easy Photo Print.

Windows XP ja 2000:
Napsauta Start (Käynnistä) -painiketta, osoita kohtaa All Programs (Kaikki ohjelmat) (Windows XP) tai Programs (Ohjelmat) (Windows 2000), osoita kohtaa Epson Software ja napsauta sitten Easy Photo Print.
Saat lisätietoja valitsemalla sovelluksen Help -valikosta User’s Guide.