Mustan värin säästäminen, kun värikasetin väri on vähissä (vain Windows)

Alla oleva ikkuna ilmestyy näyttöön, kun musta väri on vähissä ja jäljellä on enemmän värillistä väriä kuin mustaa. Näyttö ilmestyy vain, jos paperityypiksi on valittu plain papers (tavalliset paperit) ja Quality Option (Laatuasetus) -asetukseksi on valittu Text (Teksti).
Näytöstä voi valita kaksi eri vaihtoehtoa. Voidaan jatkaa tavallista tulostusta mustalla värillä tai säästää mustaa väriä käyttämällä värillisistä väreistä sekoitettua mustaa.
Napsauta Yes (Kyllä) -painiketta, jos haluat käyttää värillisistä väreistä sekoitettua mustaa. Sama ikkuna ilmestyy näyttöön, kun seuraavan kerran tulostetaan samantyyppinen työ.
Napsauta No (Ei) -painiketta, jos haluat jatkaa tulostettavaa työtä jäljellä olevalla mustalla värillä. Sama ikkuna ilmestyy näyttöön, kun tulostetaan samantyyppinen työ seuraavan kerran, jolloin voidaan taas valita mustan värin säästäminen.
Napsauta Disable this feature (Kytke tämä toiminto pois päältä), jos haluat jatkaa tulostusta jäljellä olevalla mustalla värillä.