Tekniset tiedot

Paperi

Huomautus:
Koska paperinvalmistaja voi muuttaa tietynmerkkisen tai -tyyppisen paperin laatua, Epson ei voi taata muiden valmistajien paperimerkkien tai -tyyppien laatua. Testaa paperin sopivuus ennen suurten erien ostoa tai suuria tulostustöitä.
Huonolaatuinen paperi voi huonontaa tulostuslaatua sekä aiheuttaa paperitukoksia ja muita ongelmia. Jos kohtaat paperiin liittyviä tulostusongelmia, ota käyttöön laadukkaampaa paperia.
Käytä paperia normaaliolosuhteissa:
Lämpötila 15–25 ˚C
Kosteus 40–60 % suhteellinen kosteus
Yksittäiset arkit:
Koko
A4 210 × 297 mm
10 × 15 cm (4 × 6 tuumaa)
13 × 18 cm (5 × 7 tuumaa)
A6 105 × 148 mm
A5 148 × 210 mm
A3 297 × 420 mm
A3+ 329 × 483 mm
B4 257 × 364 mm
B5 182 × 257 mm
9 × 13 cm (3,5 × 5 tuumaa)
13 × 20 cm (5 × 8 tuumaa)
20 × 25 cm (8 × 10 tuumaa)
30 × 30 cm (12 × 12 tuumaa)
16:9 leveä koko (102 × 181 mm)
100 × 148 mm
Letter 8 1/2 × 11 tuumaa
Legal 8 1/2 × 14 tuumaa
Paperityypit
Tavallinen tulostuspaperi tai Epson-erikoispaperi
Paksuus
(tavallinen paperi)
0,08–0,11 mm (0,003–0,004 tuumaa)
Paino
(tavallinen paperi)
64 g/m² — 90 g/m²
Kirjekuoret:
Koko
Kirjekuori #10 4 1/8 × 9 1/2 tuumaa
Kirjekuori DL 110 × 220 mm
Kirjekuori C6 114 × 162 mm
Paperityypit
Tavallinen paperi
Paino
75 g/m² — 90 g/m²

Tulostusalue

Tulostusalue on korostettu.
Yksittäiset arkit:
Normaali
Reunukseton
Kirjekuoret:

Vähimmäismarginaali
Tulostusmateriaali
Yksittäiset arkit
Kirjekuoret
A
3,0 mm (0,12 tuumaa)
3,0 mm (0,12 tuumaa)
B
3,0 mm (0,12 tuumaa)
5,0 mm (0,20 tuumaa)
C
3,0 mm (0,12 tuumaa)
20 mm (0,78 tuumaa)
Huomautus:
Tulostusmateriaalin mukaan tulostuslaatu voi olla heikko tulosteen ylä- ja alaosassa, tai nämä alueet voivat olla tahriintuneita.
CD/DVD:
12 cm:n CD/DVD
8 cm:n CD/DVD
A
21 mm
B
120 mm
C
80 mm
Huomautus:
Jos tulostat seuraaville levyn alueille, levy tai CD-/DVD-taso saattaa tahriintua musteella.
Keskiosa
21–43 mm
Reunaosat
117–120 mm (12 cm CD/DVD), 77–80 mm (8 cm CD/DVD)

Värikasetit

Värillinen
Black (Musta), Cyan (Syaani), Magenta, Yellow (Keltainen), Light Cyan (Vaalea syaani), Light Magenta (Vaalea magenta)
Kasetin käyttöikä
Paras tulos saavutetaan käyttämällä värikasetti puolen vuoden kuluessa pakkauksen avaamisesta.
Lämpötila
Varastointi:
-20–40 ˚C
1 kuukausi 40 ˚C:ssa
Jäätyminen:*
-16 ˚C
* Muste sulaa ja sitä voi käyttää, kun se on ollut noin 3 tuntia 25 ˚C:n lämmössä.
Muistutus:
Epson suosittelee vain aitojen Epson-värikasettien käyttämistä. Muut kuin Epsonin valmistamat tuotteet saattavat aiheuttaa laitteelle vahinkoja, jotka eivät kuulu Epsonin myöntämän takuun piiriin ja jotka tietyissä tilanteissa saattavat johtaa tulostimen virheelliseen toimintaan.
Epson suosittelee käyttämään värikasetin ennen pakkaukseen painettua päivämäärää.
Huomautus:
Tulostimen mukana toimitettuja värikasetteja käytetään osittain alkuasennuksessa. Jotta tulosteet olisivat mahdollisimman laadukkaita, tulostimen tulostuspäät täytetään musteella. Tämä yhden kerran tehtävä toimenpide kuluttaa jonkin verran mustetta, ja siksi nämä värikasetit tulostavat ehkä vähemmän sivuja kuin seuraavaksi asennettavat värikasetit.
Annetut musteiden kestot vaihtelevat tulostettavien kuvien, paperityypin, tulostusmäärän ja ympäristöolojen kuten lämpötilan mukaan.
Jotta tulostuslaatu olisi aina paras mahdollinen ja tulostuspäät pysyisivät hyvässä kunnossa, värikasetissa on vielä hieman mustetta jäljellä, kun tulostin ilmoittaa, että värikasetti pitäisi vaihtaa. Tätä mustemäärää ei ole laskettu mukaan musteen kestoihin.
Vaikka värikaseteissa saattaa olla kierrätysmateriaaleja, tämä ei vaikuta tuotteen toimintaan tai suorituskykyyn.

Verkko

Wi-Fi
Vakio:
IEEE 802.11b/g/n*1
Turvallisuus:
WEP (64/128 bit)
WPA-PSK (TKIP/AES)*2
Taajuuskaista:
2,4 GHz
Yhteystila:
Infrastruktuuritila
Ad hoc -tila
*1 Ostopaikasta riippuen joko IEEE 802.11b/g/n- tai IEEE 802.11b/g-yhteensopiva.
*2 WPA2-yhteensopiva, WPA/WPA2 Personal -tuki.

Mekaaniset

Paperirata
Arkinsyöttölaite, syöttö päältä
Kapasiteetti
12 mm (0,5 tuumaa)*1*2
Mitat
Varastointi
Leveys: 616 mm (24,3 tuumaa)
Syvyys: 322 mm (12,7 tuumaa)
Korkeus: 215 mm (8,5 tuumaa)
Tulostus
Leveys: 616 mm (24,3 tuumaa)
Syvyys: 798 mm (31,4 tuumaa)
Korkeus: 415 mm (16,3 tuumaa)
Paino
Noin 11,8 kg ilman värikasetteja, virtajohtoa ja CD-/DVD-tasoa.
*1 Aseta yksi arkki kerrallaan, kun käytät User Defined (Käyttäjän määrittämä) -kokoa.
*2 Paperin paino 64–90 g/m².

Sähköominaisuudet

100–120 V malli
220–240 V malli
Tulojännite
AC 90–132 V
AC 198–264 V
Nimellistaajuusalue
50–60 Hz
50–60 Hz
Tulotaajuus
49,5–60,5 mm
49,5–60,5 mm
Nimellisvirta
0,6 A
0,3 A
Virrankulutus
Tulostus
Noin 18 W (ISO/IEC24712)
Noin 18 W (ISO/IEC24712)
Valmiustila
Noin 7,0 W
Noin 7,0 W
Lepotila
Noin 3,3 W
Noin 3,5 W
Virta kytketty pois päältä
Noin 0,2 W
Noin 0,4 W
Huomautus:
Katso jännitetiedot tulostimen takaosassa olevasta tyyppikilvestä.

Ympäristö

Lämpötila
Käytön aikana:
10–35 ˚C
Varastointi:
-20–40 ˚C
1 kuukausi 40 ˚C:ssa
Ilmankosteus
Käytön aikana:*
Suhteellinen kosteus 20–80 %
Varastointi:* Suhteellinen kosteus 5–85 %
* Ei tiivistymistä

Standardit ja hyväksynnät

USA:ssa myytävät mallit:
Turvallisuus
UL60950-1
CAN/CSA-C22.2 Nro 60950-1
EMC
FCC Part 15 Subpart B Class B
CAN/CSA-CEI/IEC CISPR 22 Class B
Tässä laitteessa on seuraavat langattomat moduulit.
Valmistaja: Marvell Semiconductor Inc.
Tyyppi: SP88W8786-MD0-2C2T00
Tämä tuote vastaa FCC-sääntöjen osaa 15 ja IC-sääntöjen osaa RSS-210. Epson ei ota vastuuta suojavaatimusten täyttymisen heikkenemisestä, jos tuotetta on muunneltu tavalla, jota ei suositella. Laitetta saa käyttää, kun seuraavat kaksi ehtoa täyttyvät: (1) tämä laite ei saa aiheuttaa haitallisia häiriöitä ja (2) tämän laitteen on hyväksyttävä vastaanotetut häiriöt, mukaan lukien häiriöt, jotka saattavat aiheuttaa laitteen epätoivottavan toiminnon.
Lisensoidulle palvelulle aiheutuvien radiohäiriöiden estämiseksi tämä laite on tarkoitettu käytettäväksi sisätiloissa ja loitolla ikkunoista, jotta suojaus olisi mahdollisimman suuri. Laitteen (tai sen lähetysantennin) saa asentaa ulos vain lisenssinvaraisesti.
Eurooppalainen malli:
Pienjännitedirektiivi 2006/95/EY
EN60950-1
EMC-direktiivi 2004/108/EY
EN55022 Class B
EN61000-3-2
EN61000-3-3
EN55024
R&TTE-direktiivi 1999/5/EY
EN300 328
EN301 489-1
EN301 489-17
EN60950-1
Eurooppalaiset käyttäjät:
Seiko Epson Corporation vakuuttaa, että tämä laitemalli B472B vastaa direktiivin 1999/5/EC keskeisiä vaatimuksia ja muita olennaisia ehtoja.
Käyttö sallittu vain seuraavissa maissa: Irlanti, Iso-Britannia, Itävalta, Saksa, Liechtenstein, Sveitsi, Ranska, Belgia, Luxemburg, Alankomaat, Italia, Portugali, Espanja, Tanska, Suomi, Norja, Ruotsi, Islanti, Kypros, Kreikka, Slovenia, Bulgaria, Tšekki, Viro, Unkari, Latvia, Liettua, Puola, Romania, Slovakia ja Malta.
Ranskassa on sallittu vain sisäkäyttö.
Italiassa käyttö omien tilojen ulkopuolella vaatii yleisluvan.
Epson ei ota vastuuta suojausvaatimusten täyttymisen heikkenemisestä, jos tuotteita on muunneltu tavalla, jota ei suositella.
Australian malli:
EMC
AS/NZS CISPR22 Class B
Epson vakuuttaa, että laitemalli B472B täyttää standardin AS/NZS4771 olennaiset vaatimukset ja säädökset. Epson ei ota vastuuta suojavaatimusten täyttymisen heikkenemisestä, jos tuotetta on muunneltu tavalla, jota ei suositella.

Liitännät

Hi-Speed USB (Device class -määritykset tietokoneille)
USB 2.0 Hi-Speed (PictBridge-yhteensopiville laitteille)