Värikasetin tilan tarkistaminen

Huomautus:
Epson ei voi taata epäaitojen värikasettien laatua. Jos asennetaan epäaitoja värikasetteja, värikasetin tila ei välttämättä näy ikkunassa.
Kun värikasetti alkaa olla tyhjä, Low Ink Reminder (Musteen vähäisen määrän muistuttaja) ilmestyy näyttöön automaattisesti. Voit tarkistaa värikasetin tilan tämän näytön avulla. Jos et halua tätä näyttöä näkyviin, napsauta ensin tulostinohjaimen Maintenance (Huolto)-välilehteä ja valitse sitten Speed & Progress (Nopeus ja edistyminen) ja lopuksi Monitoring Preferences (Tilanvalvonta-asetukset). Valitse Monitoring Preferences (Tilanvalvonta-asetukset) -näytössä See Low Ink Reminder alerts (Katso Musteen vähäisen määrän muistuttaja -hälytykset) -valintaruutu.
Kun värikasetti alkaa olla tyhjä, valmistele uusi värikasetti.
Tarkista värikasetin tila seuraavasti:
Kaksoisnapsauta tulostinkuvaketta Windows taskbar (tehtäväpalkki) -palkissa. Kun haluat lisätä pikakuvakkeen taskbar (tehtäväpalkki)-palkkiin, katso seuraavaa kappaletta:
Katso taskbar (tehtäväpalkki)-palkin pikakuvakkeesta
Avaa tulostinohjain, napsauta Maintenance (Huolto) -välilehteä ja napsauta sitten EPSON Status Monitor 3 -painiketta. Näkyviin tulee kuva, joka näyttää värikasetin tilan.
Huomautus:
Kun tulostetaan mustavalkoisena tai harmaasävyisenä, voidaan käyttää värillisiä värejä mustan musteen sijasta paperityypistä tai tulostuslaatuasetuksista riippuen. Tämä johtuu siitä, että värien sekoitusta käytetään mustan luomiseen.
Aloittaessasi tulostustyön näyttöön ilmestyy automaattisesti tilanneilmaisin. Voit tarkistaa värikasetin tilan tämän ikkunan avulla. Napsauta tilanneilmaisimen ikkunassa Check Ink Levels (Tarkista mustetasot) -painiketta, jotta värikasettien tilat näkyvät näytössä alla olevan kuvan mukaisesti.

Mac OS X

Huomautus:
Kun värikasetti alkaa olla tyhjä, valmistele uusi värikasetti.
Voit tarkistaa värikasetin tilan EPSON Status Monitor -ohjelman avulla. Noudata seuraavia ohjeita.
Siirry Epson Printer Utility 4 -valintaikkunaan.
Napsauta EPSON Status Monitor -painiketta. EPSON Status Monitor avautuu.
Huomautus:
Kuva näyttää värikasetin tilan EPSON Status Monitor -ohjelman ensimmäisellä avauskerralla. Päivitä värikasettien tilatiedot valitsemalla Update (Päivitys).
Epson ei voi taata epäaitojen värikasettien laatua. Jos asennetaan epäaitoja värikasetteja, värikasetin tila ei välttämättä näy ikkunassa.
Kun tulostetaan mustavalkoisena tai harmaasävyisenä, voidaan käyttää värillisiä värejä mustan musteen sijasta paperityypistä tai tulostuslaatuasetuksista riippuen. Tämä johtuu siitä, että värien sekoitusta käytetään mustan luomiseen.