Suoratulostus digitaalikamerasta

Voit tulostaa valokuvia yhdistämällä digitaalikameran tai valokuvatallentimen, kuten Epson Multimedia Storage Viewer, suoraan tulostimeen.

Digitaalikameraa koskevat vaatimukset

Varmista, että kamera ja valokuvat täyttävät seuraavat vaatimukset.
Suoratulostus-yhteensopivuus
PictBridge
Tiedostomuoto
JPEG
Kuvakoko
80 × 80 9 200 pikseliä × 9 200 pikseliä

Yhdistäminen ja tulostaminen

Varmista, ettei tulostin parhaillaan tulosta tietokoneesta lähetettyä tulostustyötä.
Lisää haluamaasi paperia tulostimeen.
Kytke kameran mukana toimitettu USB-kaapeli tulostimen ulkoisen laitteen USB-porttiin.
Varmista, että kamera on päällä. Kun kamera on kytketty oikein, tulostimen -merkkivalo vilkkuu.
Valitse tulostettavat kuvat kamerasta, määritä tarvittavat asetukset ja tulosta valokuvat. Katso lisätietoja kameran käyttöohjeesta.
Huomautus:
Jos kamera ei ole PictBridge-yhteensopiva, - ja -merkkivalot vilkkuvat nopeasti. Epson ei takaa eri kameramallien yhteensopivuutta.
Käytettävissä olevat paperityypit, koot ja asettelut voivat vaihdella digitaalikameran mukaan.