Digitaalilaitteesta tulostaminen (kotiverkko)

Voit tulostaa digitaalilaitteesta, joka on kytketty lähiverkkoon ja jossa on tulostustoiminto.
Huomautus:
Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä kaikissa tulostimissa tai sitä ei ehkä ole otettu käyttöön.
Jotta voisit tulostaa digitaalilaitteesta, laite on kytkettävä lähiverkkoon.

Tulostuasetusten määritys ohjauspaneelin avaulla

Siirry asetustilaan.
Valitse Home Network Print Settings (Kotiverkon tulostusasetukset).
Jos esiin tulee muistikortin varoitusviesti, tarkista viesti ja valitse sitten Yes (Kyllä).
Valitse Print Settings (Tul.aset.) tai Photo Adjustment (Kuvan säädöt).
Määritä tarvittavat asetukset.
Paina OK.

Tulostusasetusten määrittäminen Internet-selaimen kautta

Kirjoita tulostimen IP-osoite digitaalilaitteeseen ja käynnistä tulostimen haku.
Huomautus:
Tiedon syöttömuoto on ‘http//<IP address>'.
Paina Home Network Print Settings (Kotiverkon tulostusasetukset).
Tee tarvittavat asetukset ja paina sitten OK.

Tulostus digitaalilaitteesta

Aseta tulostimeen asianmukaista paperia.
Käynnistä tulostus digitaalisesta laitteesta.
Huomautus:
Katso lisätietoja digitaalisen laitteen tulostustoiminnoista sen käyttöoppaista.