Muistikorttiasetukset

Tässä osassa kerrotaan, kuinka ohjauspaneelilla määritetään asetukset, joiden avulla verkon tietokoneet voivat käyttää tulostimen muistikorttipaikkoja.
Huomautus:
Jos kytkit tulostimen tietokoneeseen USB-kaapelilla, muut verkon tietokoneet eivät voi käyttää tulostimen muistikorttia.
Varmista, että tulostin on päällä.
Huomautus:
Älä sammuta tulostinta tai katkaise laitteen virtaa määrittäessäsi asetuksia ohjauspaneelin kautta. Virran katkaiseminen asetusten määrittämisen aikana voi aiheuttaa virhetilanteen.
Verkkoasetusten määrittäminen samanaikaisesti muistikortin käyttämisen kanssa saattaa estää käytön.
Siirry asetustilaan.
Valitse Network Settings (Verkkoas.).
Valitse File Sharing Setup (Tied. jaon asetus).
Valitse Disable (Pois käyt.) tai Enable (Ota käyt.).
Huomautus:
Kun tiedostojen jaon asetukseksi on valittu Enable (Ota käyt.), USB-kytketyt tietokoneet eivät voi käyttää muistikorttia.
Jos esiin tulee varoitusviesti, tarkista viesti ja valitse sitten Yes (Kyllä).