Transport af printeren

Hvis du flytter printeren over en vis afstand, skal den forberedes for transport i originalkassen eller en kasse af samme størrelse.
Forsigtig:
Ved opbevaring eller transport af printeren skal du undgå at vippe den, stille den lodret eller vende den på hovedet; der kan løb blæk ud.
Lad blækpatronerne sidde i printeren. Hvis du fjerner blækpatronerne, kan det medføre udtørring af skrivehovedet, hvilket kan forhindre printeren i at udskrive.
Bær ikke printeren i betjeningspanelet, det kan beskadige printeren.
Kontroller, at der ikke sidder en cd/dvd i cd/dvd-bakken, før produktet transporteres.
Når produktet opbevares i en kasse, skal det placeres, så betjeningspanelet ikke beskadiges.
Bemærk:
Illustrationerne i dette afsnit viser PX820FWD/TX820FWD/Artisan 835.
Kontroller, at printeren er slukket, og luk udskriftsbakken.
Hold  Unlock-knap nede, og sænk betjeningspanelet.
Brugere af PX720WD/TX720WD/Artisan 725:
Brugere af PX820FWD/TX820FWD/Artisan 835:
Fjern alt papir fra papirkassetten, sæt kassetten tilbage i printeren, og luk frontlågen.
Åbn scannerenheden, og kontroller, at skrivehovedet står i sin udgangsposition til højre.
Bemærk:
Hvis skrivehovedet ikke står i sin udgangsposition til højre, skal du tænde for printeren og vente, til skrivehovedet låses fast i yderste højre position. Sluk derefter for printeren.
Fjern det beskyttende materiale fra opbevaringspositionen, og monter det på det korrekte sted.
Brugere af PX720WD/TX720WD/Artisan 725:
Brugere af PX820FWD/TX820FWD/Artisan 835:
Fastgør det beskyttende materiale med tape.
Luk scannerenheden.
Tag strømledningen ud af kontakten, og fjern derefter USB-kablet fra computeren. Fjern alle andre kabler fra printeren.
Pak printeren ned i kassen; brug det beskyttende materiale, der fulgte med.
Hold printeren så plant som muligt under transport. Hvis du bemærker en forringelse af udskriftskvaliteten, skal du køre en rensecyklus eller justere skrivehovedet. Se vejledningen Udskrivning for at få nærmere oplysninger.
Bemærk:
Husk at fjerne det beskyttende materiale fra produktet, før du bruger det igen.