Scanning

Disse funktioner hjælper dig med at opnå de bedst mulige scanninger uanset originalens tilstand.
Følg de trinvise vejledninger her for at scanne originale dokumenter eller fotos ved hjælp af en af de tilgængelige scanningsmetoder.
Følg anvisningerne her for de specifikke scanningsprojekter, du vil oprette.
Følg retningslinjerne her for at vedligeholde og transportere din scanner.
Hvis du har et problem med at bruge din scanner eller dens software, skal du kikke her efter løsninger.