Forøgelse af udskrivningshastigheden (kun i Windows)

Udskrivningshastigheden kan øges ved at vælge bestemte indstillinger i vinduet Speed & Progress (Hastighed og status), hvis udskrivningen går langsomt. Klik på knappen Speed & Progress (Hastighed og status) i printerdriverens vindue Maintenance (Vedligeholdelse).
Følgende dialogboks vises.
Marker de følgende afkrydsningsfelter, hvorefter udskrivningshastigheden muligvis vil øges.
High Speed Copies (Højhastighedskopier)
Always spool RAW datatype (Spool altid RAW-datatype)
Page Rendering Mode (Page Rendering Mode (Sidegengivelsestilstand))
Print as Bitmap (Udskriv som bitmap)
Se online Hjælp vedrørende flere detaljer om hvert emne.