Valg af den korrekte papirtype

Printeren justerer automatisk sig selv til den type papir, du vælger i udskriftsindstillingerne. Derfor er indstillingen af papirtype så vigtig. Den giver printeren besked om, hvilken type papir du bruger, og justerer blækdækningen i overensstemmelse hermed. Tabellen nedenfor indeholder oplysninger om de indstillinger, du skal vælge for de forskellige typer papir.
For dette papir
Vælg denne indstilling for Paper Type (Papirtype)
Almindelige papirer*, ark
Epson Premium Ink Jet Plain Paper (Almindeligt Premium-inkjet-papir)*
Epson Bright White Ink Jet Paper (Kridhvidt inkjet-papir)*
Epson Iron-On Cool Peel Transfer Paper (Cool Peel transfer-papir (strygeark))
plain papers (almindelige papirer)
Epson Ultra Glossy Photo Paper (Ultrablankt fotopapir)*
Epson Ultra Glossy
Epson Premium Glossy Photo Paper (Premium Glossy-fotopapir)*
Epson Premium Glossy
Epson Premium Semigloss Photo Paper (Premium Semigloss-fotopapir)*
Epson Premium Semigloss
Epson Glossy Photo Paper (Blankt fotopapir)*
Epson Glossy
Epson Photo Paper (Fotopapir)*
Epson Photo
Epson Matte Paper – Heavyweight (Mat papir - tykt)*
Epson Double-Sided Matte Paper (Dobbeltsidet mat papir)
Epson Matte
Epson Photo Quality Ink Jet Paper (Inkjet-papir i fotokvalitet)*
Epson Photo Quality Ink Jet
Epson Photo Stickers (Fotostickers)
Epson Photo Stickers
Konvolutter
Envelope (Konvolut)
* Disse papirtyper er kompatible med Exif Print og PRINT Image Matching. Se dokumentationen, der følger med det Exif Print- eller PRINT Image Matching-kompatible digitalkamera for at få yderligere oplysninger.
Bemærk:
Hvilke specialmedier der kan fås, afhænger af dit område. Hvis du ønsker oplysninger om, hvilke medier der kan fås i dit område, skal du kontakte Epsons support.
Klik på fanen Appendiks i øverste højre hjørne af vinduet Brugervejledning for at få nærmere oplysninger om Epsons specialmedier. Klik derefter på Sådan får du hjælp og Websted for teknisk support.