Installation af den automatiske dupleksenhed

Bemærk:
Illustrationerne i dette afsnit viser PX820FWD/TX820FWD/Artisan 835.

Installation af den automatisk dupleksenhed

Sluk printeren.
Fjern den bageste låge ved at klemme på krogen i højre side.
Bemærk:
Afhængig af købsland har din printer muligvis ikke en bageste låge.
Sæt begge sider af stikket på den automatiske dupleksenhed langs printerens slidser.
Hold på knapperne på siderne, og sæt den automatiske dupleksenhed vandret ind på plads.

Afmontering af den automatisk dupleksenhed

Sluk printeren.
Bemærk:
Hvis du afmonterer den automatisk dupleksenhed for at fjerne fastklemt papir, skal du ikke slukke printeren.
Afmonter den automatiske dupleksenhed ved at trykke på knapperne på siden.
Monter den bageste låge, som blev fjernet ved installation af den automatiske dupleksenhed.
Bemærk:
Afhængig af købsland har din printer muligvis ikke en bageste låge.