Göra allmänna nätverksinställningar med LCD-panel

Du kan göra allmänna inställningar för skrivaren genom att använda skrivarens kontrollpanel.
Anmärkning:
Den här funktionen är inte tillgänglig för alla skrivare eller kan eventuellt inte aktiveras.
Den här inställningen samt DNS-serverns/proxy-serverns adressinställning är inte tillgänglig för alla skrivare eller kan eventuellt inte aktiveras.
Starta skrivaren.
Starta läget Setup (Inst.).
Välj Wi-Fi/Network Settings (Trådlöst LAN/nätverksinst.) (eller Wi-Fi Settings (Trådlöst LAN-inställningar)).
Välj Manual Wi-Fi/Network Setup (Manuell installation av trådlöst LAN/nätverk) (eller Manual Wi-Fi Setup (Manuell Wi-Fi-inställning)).
Bekräfta skrivarens namn och ändra det om du vill.
Skrivarnamnet används för åtkomst till och identifiering av skrivaren på nätverket.
Anmärkning:
Standardnamnet är EPSONXXXXXX (X: De sista 6 siffrorna i MAC-adressen). Skriv över texten om du vill byta namn på skrivaren.
Gör inställningar för TCP/IP Setup (TCP/IP-inst.).
I vanliga fall brukar bredbandsroutern eller åtkomstpunkten automatiskt tilldela en IP-adress till skrivaren med DHCP-funktionen. Om routerns (eller åtkomstpunktens) DHCP-funktion är på, ska du välja Auto.
Anmärkning:
Om du vill ge skrivaren en unik IP-adress väljer du Manual (Manuell) och anger IP Address (IP-adress), Subnet Mask (Nätmask) och Default Gateway (Standard-gateway).
Ange DNS-server. Inställningarna för DNS-server och proxyserver är inte tillgängliga för alla skrivare eller kanske inte är aktiverade.
I vanliga fall tilldelar bredbandsroutern eller åtkomstpunkten en DNS-serveradress till skrivaren automatiskt. Välj Auto om du vill använda det alternativet.
Anmärkning:
Välj Manual (Manuell) om du vill ange DNS-serveradress och skriv adresserna för den primära och sekundära DNS-servern.
Ange proxyserverns adress.
Välj Do Not Use (Använd ej).
Anmärkning:
Välj Use (Använd) om du vill använda en proxyserver och ange proxyserverns adress och port.