Konfigurera ett Wi-Fi-nätverk för skrivare med kontrollpanelen

Du kan konfigurera ett Wi-Fi-nätverk för din skrivare genom att använda skrivarens kontrollpanel.

Använda Wi-Fi Setup Wizard (Inställningsguide f. WLAN) med LCD-panel

Om din skrivare har en LCD-panel kan du använda Wi-Fi Setup Wizard (Inställningsguide f. WLAN) för att förenkla manuell konfiguration.
Anmärkning:
Den här inställningen är inte tillgänglig för alla skrivare eller kan eventuellt inte aktiveras.
Kontrollera först att Wi-Fi är aktiverat på datorn.
Kontrollera SSID och lösenord för nätverket eftersom du kan uppmanas uppge dessa under Wi-Fi-konfigurationen. Om du inte känner till SSID och lösenordet kontaktar du nätverksadministratören.
Klicka på följande länk om du vill ha steg för steg-anvisningar om hur man konfigurerar en Wi-Fi-anslutning med Wi-Fi Setup Wizard (Inställningsguide f. WLAN). Den här funktionen är inte tillgänglig för alla skrivare eller kan eventuellt inte aktiveras.
../p_body/panel/wizard/manual_01.htm

WPS-inställning

Skrivaren stöder både WPS-tryckknappsmetoden och WPS PIN-kodsmetoden.
Innan du ansluter skrivaren till nätverket ska du kontrollera att åtkomstpunkten stöder WPS-funktionen.
Anmärkning:
Kontrollera först att Wi-Fi är aktiverat på datorn.
Information om åtkomstpunktens WPS-funktion samt felsökningstips hittar du i användarhandboken för åtkomstpunkten.
Ett felmeddelande visas om åtkomstpunkten (den trådlösa routern) inte upptäcks inom ca. två minuter. I sådana fall ska du kontrollera att åtkomstpunkten fungerar och sedan göra om WPS-inställningarna från början.
Klicka på följande länk om du vill ha steg för steg-anvisningar om hur man konfigurerar en Wi-Fi-anslutning med WPS-inställning. Den här funktionen är inte tillgänglig för alla skrivare eller kan eventuellt inte aktiveras.
../p_body/panel/wps_b/wpsmenu.htm