Använda Epson Install Navi

Det här avsnittet beskriver hur du använder skrivaren via en annan dator i ett privat nätverk. Installera genom att följa anvisningarna på skärmen i installationsprogrammet (Install Navi) på cd:n med skrivarprogram.
Anmärkning:
Innan du börjar konfigurera en annan dator ska du kontrollera att nätverksenheterna, t.ex. en router, trådlös adapter eller ett nav, fungerar som de ska.
Om ett säkerhetsmeddelande för ditt operativsystem eller program visas, ska du klicka på Unblock (Häv blockering) eller Allow (Tillåt) för att skapa ett undantag till brandväggen.
Klicka inte på Keep Blocking (Fortsätt blockera), Block (Blockera) eller liknande på skärmen för eventuella kommersiella säkerhetsprogram.
Med vissa kommersiella säkerhetsprogram går det eventuellt inte att ansluta med proceduren ovan. I ett sådant fall lämnar du säkerhetsprogrammet tillfälligt för att använda skrivarprogrammet på nytt.
Om du vill göra nätverksinställningar ska du ta ut minneskortet ur skrivaren innan du gör inställningarna.
För Macintosh-användare: QuickTime version 7.x (eller senare) måste vara installerat på datorn om du vill ange nätverksinställningar via installationsprogrammet.
Slå på skrivaren och kontrollera att Wi-Fi/Ethernet fungerar som det ska.
Sätt i skivan med programvaran i datorns CD-ROM/DVD-enhet.
I Mac OS X dubbelklickar du på Install Navi (Installera Navi)-ikonen.
Anmärkning:
Om installationsskärmen inte visas automatiskt i Windows dubbelklickar du på diskikonen i Computer (Dator) (eller My Computer (Den här datorn)) på popup-menyn Mode (Läge).
Läs licensavtalet noga.
Om du samtycker till licensvillkoren väljer du lämplig knapp och klickar sedan på Next (Nästa).
Välj Epson Drivers and Utilities (Epson drivrutin och verktyg) och Epson Network Utilities (Epson nätverksverktyg) och klicka sedan på Install (Installera).
Vänta medan programvaran installeras.
Välj metod för nätverksanslutning.
Välj Additional computer setup (Ställ in ytterligare en dator) och klicka sedan på Next (Nästa).
Följ instruktionerna på skärmen.