Problem med programvara

En dialogruta för uppringd anslutning visas vid utskrift med EpsonNet Print

Är Internetanslutningen inställd på uppringd anslutning?
Utskriften avslutas normalt efter att du stänger dialogrutan, men meddelandet visas varje gång du skriver ut efter att ha startat Windows. Anslut till Internet via LAN eller starta ett uppringt nätverk manuellt.

Häva blockering för Epson-program

Klickade du på knappen Keep Blocking (Fortsätt blockera) på skärmen Firewall (Brandvägg)?
Följ stegen nedan för att häva blockeringen för Epson-program om du klickade på knappen Keep Blocking (Fortsätt blockera) i ett Windows-säkerhetsmeddelande under eller efter installationen av Epson-program.
Klicka på Start, peka på Control Panel (Kontrollpanelen) och välj sedan System and Security (System och säkerhet) (för 7), Security (Säkerhet) (för Vista) eller Security Center (Säkerhetscenter) (för XP). Klicka på Windows Firewall (Windows-brandväggen) (Allow a program through Windows Firewall (Tillåt ett program genom Windows-brandväggen) från Windows Firewall (Windows-brandväggen)).
För Windows 7: Klicka på knappen Change settings (Ändra inställningar) och klicka på knappen Allow another program (Tillåt ett annat program).
För Windows Vista/XP: Klicka på fliken Exceptions (Undantag) och klicka sedan på knappen Add Program (Lägg till program).
Anmärkning för Windows Vista:
Klicka på Change settings (Ändra inställningar) om du inte hittar fliken Exceptions (Undantag).
Välj Epson-program i listan över program och klicka sedan på OK (Add (Lägg till)).
Kontrollera att kryssrutan för Epson-program är markerad i listan Allowed programs and features (Tillåtna program och funktioner) (för 7), Program or port (Program eller port) (för Vista) eller Programs and Services (Program och tjänster) (för XP) och klicka sedan på OK.