Inaktivera Wi-Fi-funktionen

Följ proceduren nedan om du vill inaktivera Wi-Fi av någon anledning, t.ex. när du startar om Wi-Fi-inställningarna.
Anmärkning:
Wi-Fi-funktionen på skrivare som inte har någon LCD-panel kan inaktiveras genom att man ansluter en aktiv Ethernet-kabel till skrivaren.
För skrivare som inte har någon LCD-panel eller Ethernet kan du inaktivera Wi-Fi-funktionen genom att initiera närverksinställningarna. Mer information om att initiera nätverksinställningarna finns i Initiera nätverksgränssnittets inställningar.
Den här funktionen är inte tillgänglig för alla skrivare eller kan eventuellt inte aktiveras.
Starta läget Setup (Inst.).
Välj Wi-Fi/Network Settings (Trådlöst LAN/nätverksinst.) (eller Wi-Fi Settings (Trådlöst LAN-inställningar)).
Välj Wi-Fi Setup (Trådlös LAN-inst.) (Wi-Fi Setup Wizard (Inställningsguide f. WLAN) för Rad-LCD).
Välj Disable Wi-Fi (Inaktivera trådlöst LAN).
Välj Yes (Ja).
Anmärkning:
Ethernet aktiveras när Wi-Fi inaktiveras.