Användning av kontrollpanelen

Denna nätverkshandbok är en gemensam handledning för flera skrivare med nätverksfunktioner. Den innehåller beskrivningar om funktioner som LCD-panel, skanner och minneskortsplats som din skrivare kanske inte har.

Skillnader i panelanvändning

I vissa steg nämns namn på menyer som används i LCD-läge på skrivare med beröringskänsliga LCD-displayer. Det faktiska tillvägagångssättet kan därför variera mellan olika skrivare. Mer information om panelanvändning finns i din skrivares tryckta handledning eller i Utskriftshandbok i Användarhandbok.

Exempel på panelanvändning

Skillnaderna i panelanvändning anges i följande exempel.

Instruktioner för nätverkshandboken

Starta läget Setup (Inst.).
Välj Wi-Fi/Network Settings (Trådlöst LAN/nätverksinst.).
Välj Wi-Fi Setup Wizard (Inställningsguide f. WLAN).

Beröringskänslig LCD-display (pekåtgärder)

Tryck på Setup (Inst.).
Tryck på pilknapparna för att visa Wi-Fi/Network Settings (Trådlöst LAN/nätverksinst.).
Tryck på Wi-Fi/Network Settings (Trådlöst LAN/nätverksinst.).
Tryck på Wi-Fi Setup Wizard (Inställningsguide f. WLAN).

2,5 tums LCD med knappar på panelen (inklusive LCD med pekskärm)

Använd pilknapparna för att välja Setup (Inst.) och tryck sedan på knappen OK.
Du kan även trycka på knappen Setup om den finns på din skrivare.
Välj Wi-Fi/Network Settings (Trådlöst LAN/nätverksinst.) och tryck sedan på knappen OK.
Välj Wi-Fi Setup Wizard (Inställningsguide f. WLAN) och tryck sedan på knappen OK.

Enkel LCD med knappar på panelen

Använd pilknapparna för att välja Setup (Inst.) och tryck sedan på knappen OK.
Välj Wi-Fi/Network Settings (Trådlöst LAN/nätverksinst.) och tryck sedan på knappen OK.
Välj Wi-Fi Setup (Trådlös LAN-inst.) och tryck sedan på knappen OK.

Rad-LCD med knappar på panelen

Tryck på knappen Menu.
Använd pilknapparna för att välja xx. Wi-Fi/Network Settings (Trådlöst LAN/nätverksinst.) och tryck sedan på knappen OK.
(”xx” varierar beroende på menyn.)
Välj xx. Wi-Fi Setup Wizard (Inställningsguide f. WLAN) och tryck sedan på knappen OK.