Rengöring av din skrivare

Rengöring av skrivarens hölje

Skrivaren fungerar bäst om du rengör den ordentligt flera gånger om året enligt anvisningarna som följer.
Obs!
Rengör aldrig skrivaren med alkohol eller thinner. Kemikalierna kan skada skrivaren.
Anmärkning:
Efter att du använt skrivaren, stäng utmatningsfacket för att skydda skrivaren från damm.

Rengöring av skrivarens inre

Utskrifterna blir bäst om du rengör rullen inuti med hjälp av följande procedur.
Varning:
Var noga med att inte vidröra delarna inuti skrivaren.
Obs!
Håll vatten borta från de elektroniska komponenterna.
Spreja inte insidan av skrivaren med smörjmedel.
Olämpliga oljor kan skada mekanismen. Kontakta återförsäljaren eller kvalificerad servicepersonal om apparaten behöver smörjas.
Kontrollera att inga felindikatorer lyser, att CD/DVD-luckan inte är införd i skrivaren och att CD/DVD-matarluckan är stängd.
Fyll på flera ark papper i A3-storlek.
Tryck på knappen  för att mata och mata ut papper.
Upprepa steg 3 tills papperet inte smetas ner med bläck.