Kontakta Epsons kundtjänst

Innan du kontaktar Epson

Kontakta Epsons kundtjänst för hjälp om Epson-produkten inte fungerar som den ska och du inte kan lösa problemet med felsökningsinformationen i produktens dokumentation. Kontakta återförsäljaren som du köpte produkten hos om en lokal Epson kundtjänst inte anges nedan.
Epsons kundtjänst kan hjälpa dig mycket snabbare om du tillhandahåller följande information:
Produktens serienummer
(Etiketten med serienumret sitter normalt på produktens baksida.)
Produktmodell
Produktens programvaruversion
(Klicka på About (Om), Version Info (Versionsinfo), eller liknande knapp i produktens programvara).
Märke och modell på datorn
Datorns operativsystem och version
Namn och versioner på programvara som du brukar använda med produkten
Anmärkning:
Listan med uppringningsdata för fax och/eller nätverksinställningar kan lagras i produktens minne beroende på produkten. Data och/eller inställningar kan gå förlorade om det blir fel på produkten eller om den repareras. Epson ansvarar inte för förlust av data, säkerhetskopiering eller återställning av data och/eller inställningar under garantiperioden. Vi rekommenderar att du säkerhetskopierar data själv eller gör anteckningar.

Hjälp för användare i Europa

Det europeiska garantidokumentet innehåller information om hur du kontaktar Epsons kundtjänst.

Hjälp för användare i Australien

Epson i Australien strävar efter att erbjuda kundservice av hög klass. Förutom produktens dokumentation tillhandahåller vi följande informationskällor:

Återförsäljaren

Glöm inte att återförsäljaren ofta kan hjälpa dig att identifiera och lösa problem. Återförsäljaren är alltid den första du ska kontakta för att få hjälp med dina problem — de kan ofta lösa problemen snabbt och lätt, och ge dig råd om hur du ska gå vidare.

Internet-URL http://www.epson.com.au

Gå till webbplatsen för Epson i Australien. Det kan vara värt ett besök då och då! På den här sajten finner du drivrutiner, kontaktpunkter produktinformation och teknisk support (e-post).

Epson Helpdesk

Epson Helpdesk fungerar som en sista backup för att ge råd och hjälp till våra kunder. Operatörerna i Helpdesk kan hjälpa dig att installera, konfigurera och använda din Epson-produkt. Av säljpersonalen i Helpdesk kan du få produktinformation om nya Epson-produkter och information om var närmaste återförsäljare eller servicerepresentant finns. Många olika typer av frågor besvaras här.
Numren till Helpdesk är:
Telefon:
1300 361 054
Fax:
(02) 8899 3789
Vi rekommenderar att du har all relevant information till hands när du ringer. Ju mer information du kan tillhandahålla, desto snabbare kan vi hjälpa dig att lösa problemet. Denna information omfattar Epsons produktdokumentation, typ av dator, operativsystem, program, samt övrig information som kan behövas.