Direkt utskrift från en digitalkamera

Du kan skriva ut fotografier genom att ansluta din digitalkamera eller fotolagringsenhet, te.x. Epson Multimedia Storage Viewer direkt till skrivaren.

Krav på digitalkamera

Kontrollera att din kamera och fotografier uppfyller följande krav.
Kompatibilitet för direktutskrift
PictBridge
Filformat
JPEG
Bildstorlek
80 × 80 pixlar till 9 200 × 9 200 pixlar

Anslutning och utskrift

Kontrollera att skrivaren inte skriver från en dator.
Ladda skrivaren med önskat papper.
Anslut den USB-kabel som medföljde kameran till skrivarens esterna USB-port.
Kontrollera att kameran är på. När kameran är korrekt ansluten blinkar lampan  på skrivaren.
Använd kameran för att välja de fotografier du vill skriva ut, gör nödvändiga justeringar och starta utskriften. Se kamerans handbok för ytterligare information.
Anmärkning:
Om din kamera inte är kompatibel med PictBridge, blinkar lamporna  och  med snabba intervaller. Epson garanterar inte kompatibilitet med alla kameror.
Tillgång på papperstyp- storlek och utseende varierar beroend på kameran.