Skriva ut dokument

Fylla på papper

Mer information om hur du fyller på papper finns i avsnitten nedan.
Se avsnittet nedan när du fyller på Epson specialpapper.

Skrivarinställningar för Windows

Öppna filen du vill skriva ut.
Öppna skrivarinställningarna.
Klicka på fliken Main (Huvudinställningar) och välj sedan ett av följande för Quality Option (Kvalitetsalternativ):
Draft (Utkast) för utkast med lägre utskriftskvalitet
Text för textdokument med högre textkvalitet
Text & Image (Text & Bild) för dokument med högre kvalitet med text och bilder
Välj Sheet (Arkmatning) som inställning för Source (Källa).
Välj lämplig inställning för Type (Typ).
Välj lämplig inställning för Size (Storlek). Du kan även ange en anpassad pappersstorlek. Mer information finns i direkthjälpen.
Välj Portrait (Stående) eller Landscape (Liggande) för att ändra utskriftens riktning.
Klicka på OK så stängs fönstret för skrivarinställningar.
Skriv ut filen.

Skrivarinställningar för Mac OS X 10.5, 10.6 eller 10.7

Följ de här stegen när du vill justera skrivarinställningarna.
Öppna filen du vill skriva ut.
Öppna dialogrutan Print (Skriv ut).
Klicka på -knappen om du vill förstora dialogrutan.
Välj den skrivare som du använder som Printer (Skrivaren) och välj lämpliga inställningar.
Anmärkning:
Några av objekten i den här dialogrutan kanske inte är valbara beroende på vilket program du använder. Om så är fallet klickar du på Page Setup (Utskriftsformat) på menyn File (Arkiv) i programmet och väljer lämpliga inställningar.
Välj Print Settings (Utskriftsinställningar) på snabbmenyn.
Välj önskade inställningar för utskriften. Mer information om Print Settings (Utskriftsinställningar) finns i onlinehjälpen.
Starta utskriften genom att klicka på Print (Skriv ut).

Skrivarinställningar för Mac OS X 10.4

Öppna filen du vill skriva ut.
Öppna dialogrutan Page Setup (Utskriftsformat).
Välj den skrivare som du använder som Format for (Format för).
Ange rätt inställningar för Paper Size (Pappersstorlek) och Orientation (Orientering). Du kan även ange en anpassad pappersstorlek. Mer information finns i direkthjälpen.
Klicka på OK så stängs dialogrutan Page Setup (Utskriftsformat).
Öppna dialogrutan Print (Skriv ut).
Välj den skrivare som du använder som Printer (Skrivaren). Gör sedan inställningar för Copies & Pages (Exemplar och sidor).
Välj Print Settings (Utskriftsinställningar) på snabbmenyn.
Välj önskade inställningar för utskriften. Mer information om Print Settings (Utskriftsinställningar) finns i onlinehjälpen.
Starta utskriften genom att klicka på Print (Skriv ut).