Kontrollera och installera programvaran

Kontrollera den installerade programvaran på din dator

För att använda funktionerna som beskrivs i denna Användarhandbok måste du installera följande programvara.
Epson Driver and Utilities (Epson drivrutin och verktyg)
Epson Easy Photo Print
Epson Print CD
Följ stegen nedan för att kontrollera att programvaran är installerad på datorn.

För Windows

Windows 7 och Vista: Klicka på startknappen och välj Control Panel (Kontrollpanelen).
Windows XP: Klicka på Start (Starta) och välj Control Panel (Kontrollpanelen).
Windows 7 och Vista: Klicka på Uninstall a program (Avinstallera ett program) i kategorin Programs (Program).
Windows XP: Dubbelklicka på ikonen Add or Remove Programs (Lägga till eller ta bort program).
Kontrollera listan med installerade program.

För Mac OS X

Dubbelklicka på Macintosh HD.
Dubbelklicka på mappen Epson Software i mappen Applications (Program) och kontrollera innehållet.
Anmärkning:
Mappen Applications (Program) innehåller programvara från tredje part.
Kontrollera att skrivardrivrutinen är installerade genom att klicka på System Preferences (Systeminställningar) i menyn Apple och klicka sedan på Print & Fax (Skrivare och fax). Leta sedan rätt på produkten i Printers (Skrivare) listrutan.

Installera programvaran

Sätt i skrivarprogramvaruskivan som medföljde produkten och välj den programvara du vill installera på skärmen Software Select (Välj program).