Kontrollere skriverstatus

For Windows

Bruke progresjonsmåleren

Når du sender en utskriftsjobb til skriveren, åpnes progresjonsmåleren, som vist i illustrasjonen nedenfor.
Progresjonsmåleren viser fremdriften for gjeldende utskriftsjobb og gir informasjon om skriverstatusen. Vinduet viser også feilmeldinger i tillegg til nyttige tips om bedre utskrifter. Se den aktuelle delen nedenfor.

Tips!

I tekstboksen i progresjonsmålervinduet vises det diverse tips om hvordan du får best mulig utbytte av driveren for Epson-skriveren. Hvis du vil ha flere detaljer om tipset som vises i vinduet, velger du knappen Details (Detaljer).

Feilmeldinger

Hvis det oppstår et problem under utskrift, vises det en feilmelding i tekstboksen til progresjonsmålervinduet. Hvis du vil ha mer detaljert informasjon, klikker du Technical Support (Kundestøtte) for å få tilgang til den elektroniske Brukerhåndbok.
Hvis det er lite blekk igjen eller patronen er oppbrukt, vises knappen How to (Slik). Klikk How to (Slik), så vil EPSON Status Monitor 3 lede deg gjennom utskiftingsprosessen for blekkpatroner trinn for trinn.

Bruke EPSON Status Monitor 3

EPSON Status Monitor 3 viser detaljert informasjon om skriverstatusen.
Du kan få tilgang til EPSON Status Monitor 3 på to ulike måter:
Dobbeltklikk snarveisikonet for skriveren på Windows-taskbar (oppgavelinje).
Se Fra snarveisikonet på oppgavelinje hvis du vil legge til et snarveisikon på Windows-taskbar (oppgavelinje).
Åpne skriverdriveren, og klikk kategorien Maintenance (Vedlikehold). Klikk deretter EPSON Status Monitor 3.
Når du åpner EPSON Status Monitor 3, vises følgende vindu:
EPSON Status Monitor 3 viser følgende informasjon:
Gjeldende status:
Hvis blekket er nesten tomt eller oppbrukt, vises How to (Slik) i vinduet til EPSON Status Monitor 3. Når du klikker How to (Slik), vises det instruksjoner for utskifting av blekkpatroner, og skriverhodet flyttes til posisjonen for utskifting av blekkpatron.
Ink Levels (Blekknivå):
EPSON Status Monitor 3 gir en grafisk visning av blekkpatronstatusen.
Information (Informasjon):
Du kan vise informasjon om de installerte blekkpatronene ved å klikke Information (Informasjon).
Technical Support (Kundestøtte):
Du har tilgang til den elektroniske Brukerhåndbok fra EPSON Status Monitor 3. Hvis det oppstår problemer, klikker du Technical Support (Kundestøtte) i vinduet til EPSON Status Monitor 3.

For Mac OS X

Bruke EPSON StatusMonitor

Hvis EPSON StatusMonitor oppdager et skriverproblem, får du beskjed ved hjelp av en feilmelding.
Følg disse trinnene for å gå inn på EPSON StatusMonitor.
Få tilgang til EPSON Printer Utility3 (EPSON-skriververktøy3).
Klikk EPSON StatusMonitor-knappen. EPSON StatusMonitor kommer frem.
Hvis det er lite blekk eller helt tomt, vises knappen How to (Slik). Klikk How to (Slik), så vil EPSON StatusMonitor lede deg gjennom utskiftingsprosessen for blekkpatroner trinn for trinn.
Du kan også bruke dette verktøyet til å kontrollere statusen til blekkpatronene før du skriver ut. EPSON StatusMonitor viser statusen for blekkpatronene da verktøyet ble åpnet. Hvis du vil oppdatere statusen til blekkpatronene, klikker du Update (Oppdater).