Systemkrav

Bruke skriveren

Windows-krav

Hvis du vil bruke skriveren, må du ha et av følgende Windows-operativsystemer installert. Se i tabellen nedenfor for å få mer informasjon om grensesnitt og operativsystemer.
System
Grensesnitt
Windows Vista, Windows XP og 2000
USB-grensesnittet må brukes i fullskjermmodus.
USB 1.1

Macintosh-krav

Hvis du vil koble denne skriveren til en Macintosh-datamaskin, må du bruke en USB-kabel. Se i tabellen nedenfor for å få mer informasjon om grensesnitt og operativsystemer.
System
Grensesnitt
PowerPC- eller Intel-baserte Macintosh-datamaskiner som kjører Mac OS X 10.3.9 eller nyere
USB 1.1