Justere skriverhodet

Hvis du merker at de loddrette linjene eller de vannrette inndelingene er feiljustert, kan du løse dette problemet ved hjelp av verktøyet Print Head Alignment (Justering av skriverhode) i skriverdriveren.
Se den aktuelle delen nedenfor.
Merknad:
Ikke trykk på vedlikeholdsknappen for å avbryte utskriften mens du skriver ut et testmønster med Print Head Alignment (Justering av skriverhode)-verktøyet.

Bruke Justering av skriverhode-verktøyet for Windows

Følg trinnene nedenfor for å justere skriverhodet ved hjelp av verktøyet Print Head Alignment (Justering av skriverhode).
Pass på at ingen lys indikerer feil.
Pass på at det er lagt papir i A4-størrelse i arkmateren.
Høyreklikk skriverikonet på taskbar (oppgavelinje), og velg deretter Print Head Alignment (Justering av skriverhode).
Hvis skriverikonet ikke vises, les kan avsnittet nedenfor om hvordan du legger til ikonet.
Juster skriverhodet ifølge instruksjonene som vises på skjermen.

Bruke Justering av skriverhode-verktøyet for Mac OS X

Følg trinnene nedenfor for å justere skriverhodet ved hjelp av verktøyet Print Head Alignment (Justering av skriverhode).
Pass på at ingen lys indikerer feil.
Pass på at det er lagt papir i A4-størrelse i arkmateren.
Få tilgang til dialogboksen EPSON Printer Utility3.
Klikk knappen Print Head Alignment (Justering av skriverhode) i dialogboksen Utility (Verktøy).
Juster skriverhodet ifølge instruksjonene som vises på skjermen.