Skifte ut en blekkpatron før den er oppbrukt

Det kan hende du må skifte ut en blekkpatron før den er oppbrukt hvis den har vært installert i skriveren i over seks måneder og utskriftskvaliteten blir dårligere.
Hvis du vil skifte ut en blekkpatron før  feillampen lyser eller EPSON Status Monitor varsler om at patronen er oppbrukt, følger du instruksjonene i dette avsnittet.
Merknad:
Du kan bare bytte en blekkpatron ved å bruke skriverknappene når en blekkpatron er tom.
Ikke åpne blekkpatronen før du er klar til å sette den inn i skriveren. Patronen er vakuumpakket for å bevare påliteligheten.

Bruke datamaskinen for Windows

Du kan vise instruksjoner på skjermen når du skal skifte ut en blekkpatron ved hjelp av skriververktøyene for vedlikehold.
Hvis du trenger å skifte ut en blekkpatron før det er lite igjen eller den er oppbrukt, klikker du knappen i kategorien Maintenance (Vedlikehold).
Se den elektroniske hjelpen hvis du vil vite mer om hvordan du bruker skriververktøyene.

Bruke datamaskinen for Mac OS X

Hvis du har behov for å skifte ut en blekkpatron før den er oppbrukt, åpner du dialogboksen EPSON Printer Utility3.