Spare svart blekk når det er lite blekk igjen i patronen (bare for Windows)

Vinduet nedenfor vises når det er lite svart blekk igjen og det finnes mer blekk i fargepatronen enn det gjør i den svarte patronen. Den kommer bare frem når plain papers (vanlig papir) er valgt som papirtype og Text (Tekst) er valgt som Quality Option (Kvalitetsalternativ).
I vinduet kan du velge om du skal fortsette å bruke svart blekk som vanlig, eller om du vil spare på det svarte blekket ved å bruke en blanding av farget blekk for å lage svart.
Klikk Yes (Ja) hvis du vil bruke en blanding av farget blekk for å lage svart. Dette vinduet vises også neste gang du har en liknende utskriftsjobb.
Klikk No (Nei) hvis du vil fortsette å bruke det resterende svarte blekket på utskriftsjobben. Dette vinduet vises også neste gang du har en liknende utskriftsjobb, og du kan også da velge om du skal spare på det svarte blekket.
Klikk Disable this feature (Deaktiver denne funksjonen) hvis du vil fortsette å bruke det resterende svarte blekket.