Skrive ut web-sider tilpasset papirstørrelsen

Med EPSON Web-To-Page kan du lage web-sider som passer til papirstørrelsen du skriver ut på. Du kan også se en forhåndsvisning før utskrift.
Merknad:
Denne programvaren er ikke tilgjengelig for Windows Vista, XP x64 og Mac OS X.
Merknad for Windows Internet Explorer 7-brukere:
Utskrift av web-sider slik at de passer til papirstørrelsen er en standardfunksjon i Windows Internet Explorer 7.

Få tilgang til EPSON Web-To-Page

Etter at du har installert EPSON Web-To-Page, vises menylinjen på Microsoft Internet Explorer-Toolbar (Verktøylinje). Hvis den ikke vises, velger du Toolbars (Verktøylinjer) fra View (Vis)-menyen i Internet Explorer og velger EPSON Web-To-Page.