Skrive ut bilder på den enkle måte

Med Epson Easy Photo Print kan du lage et sideoppsett av digitale bilder, og skrive ut resultatet på ulike typer papir. Ved hjelp av de trinnvise instruksjonene i vinduet kan du forhåndsvise de utskrevne bildene og bruke effektene du ønsker, uten å måtte angi vanskelige innstillinger.
Ved hjelp av funksjonen for hurtigutskrift kan du skrive ut med ett tastetrykk med innstillingene du velger.

Starte Epson Easy Photo Print

Dobbeltklikk ikonet Epson Easy Photo Print på skrivebordet.
For Windows Vista:
Klikk startknappen, velg All Programs (Alle programmer), klikk Epson Software og deretter Easy Photo Print.

For Windows XP og 2000:
Klikk Start, velg All Programs (Alle programmer) (Windows XP) eller Programs (Programmer) (Windows 2000), velg Epson Software, og klikk deretter Easy Photo Print.
Hvis du vil ha mer informasjon, velger du brukerhåndboken på menyen Help (Hjelp) i dette programmet.