Pages Per Sheet (Pagina's per vel) Afdrukken

Hiermee kunt u met de printerdriver twee of vier pagina’s afdrukken op één vel papier.
Opmerking:
Deze functie is mogelijk niet beschikbaar bij sommige instellingen.

Printerinstellingen voor Windows

Open de printerinstellingen.
Selecteer Multi-Page (Meerdere pagina's) en selecteer vervolgens Pages per Sheet (Pagina's per vel) op het tabblad Page Layout (Paginalay-out).
Kies het gewenste aantal pagina's en de paginavolgorde.
Controleer de andere instellingen en start het afdrukken.

Printerinstellingen voor Mac OS X

Open het dialoogvenster Print (Afdrukken).
Selecteer het gewenste aantal Pages Per Sheet (Pagina’s per vel) en de Layout Direction (Lay-outrichting) (paginavolgorde) in het deelvenster Layout (Lay-out).
Controleer de andere instellingen en start het afdrukken.