Volledige pagina afdrukken

Hiermee kunt u een document automatisch vergroten of verkleinen en zo aanpassen aan het papierformaat dat in de printerdriver is geselecteerd.
Opmerking:
Deze functie is mogelijk niet beschikbaar bij sommige instellingen.

Printerinstellingen voor Windows

Open de printerinstellingen.
Selecteer Reduce/Enlarge Document (Verklein/vergroot document) en By Output Paper Size (Op papiergrootte (uitvoer)) op het tabblad Page Layout (Paginalay-out) en kies vervolgens het papierformaat in de vervolgkeuzelijst.
Controleer de andere instellingen en start het afdrukken.

Printerinstellingen voor Mac OS X

Open het dialoogvenster Print (Afdrukken).
Kies Scale to fit paper size (Pas aan papierformaat aan) voor Destination Paper Size (Doelpapierformaat) in het deelvenster Paper Handling (Papierafhandeling) en selecteer het gewenste papierformaat in het venstermenu.
Controleer de andere instellingen en start het afdrukken.