2-Sided Printing (Dubbelzijdig afdrukken) (alleen voor Windows)

Gebruik de printerdriver om beide zijden van het papier te bedrukken.
2-sided printing (Dubbelzijdig afdrukken) kan op twee manieren worden gebruikt: standaard en om een gevouwen boekje te maken.
Dubbelzijdig afdrukken is uitsluitend mogelijk met de volgende papiersoorten en formaten.
Papier
Formaat
Gewoon papier
Legal, Letter, A4, B5, A5, A6
Epson Bright White Ink Jet Paper (Inkjetpapier helderwit)
A4
Opmerking:
Deze functie is niet beschikbaar voor Mac OS X.
Deze functie is mogelijk niet beschikbaar bij sommige instellingen.
Deze functie is mogelijk niet beschikbaar wanneer de printer wordt gebruikt via een netwerk of als gedeelde printer.
De laadcapaciteit verschilt tijdens 2-sided printing (Dubbelzijdig afdrukken).
Gebruik alleen papier dat geschikt is voor 2-sided printing (Dubbelzijdig afdrukken). Anders kan het resultaat sterk tegenvallen.
Afhankelijk van het papier en de hoeveelheid inkt die wordt gebruikt om tekst en afbeeldingen af te drukken, kan de inkt vlekken veroorzaken op de andere zijde van het papier.
Bij 2-sided printing (Dubbelzijdig afdrukken) kunnen vlekken op het papier ontstaan.

Printerinstellingen voor Windows

Open de printerinstellingen.
Kies de gewenste optie voor 2-sided printing (Dubbelzijdig afdrukken) op het tabblad Page Layout (Paginalay-out). Als u gevouwen boekjes wilt afdrukken, selecteert u Folded Booklet (Gevouwen boekje).
Controleer de andere instellingen en start het afdrukken.
Opmerking:
De werkelijke rugmarge kan afwijken van de opgegeven instellingen. Dit hangt af van de toepassing waarmee u werkt. Probeer daarom eerst een paar vellen uit om te zien wat het resultaat zal zijn, voordat u de volledige afdruktaak afdrukt.
Zorg dat de inkt helemaal droog is voordat u het papier opnieuw laadt.