Overige problemen

Gewoon papier stil afdrukken

Als plain papers (Gewoon papier) is geselecteerd als Paper Type (Papiertype) en Normal (Normaal) is geselecteerd als instelling voor Print Quality (Afdrukkwaliteit) in de printerdriver, drukt de printer op hoge snelheid af. Met de Quiet Mode (Stille modus) kunt u de printer minder geluid laten maken. Dit gaat wel ten koste van de afdruksnelheid.
In Windows: selecteer het selectievakje Quiet Mode (Stille modus) in het venster Main (Hoofdgroep) of Advanced (Geavanceerd) van de printerdriver.
In Mac OS X selecteert u On (Aan) bij Quiet Mode (Stille modus). U geeft Quiet Mode (Stille modus) weer door achtereenvolgens deze menu’s te selecteren: System Preferences (Systeemvoorkeuren), Print & Scan (Afdrukken en scannen) (voor Mac OS X 10.7) of Print & Fax (Afdrukken en faxen) (voor Mac OS X 10.6 of 10.5), uw printer (in de lijst met Printers), Options & Supplies (Opties en toebehoren), en vervolgens Driver.