Geïntegreerde webpagina in de printer

Geïntegreerde webpagina's

De printer heeft een geïntegreerde webpagina. Vanaf een computer of digitaal apparaat (verbonden met hetzelfde netwerk als de printer) kunt u de webpagina openen in een webbrowser en op deze manier de printer- of netwerkstatus controleren, instellingen opgeven voor netwerkdiensten enzovoort. De beschikbare functies verschillen per model.
Printerstatus controleren
U kunt de status van de cartridges en de status van de netwerkverbinding controleren.
Printerfirmware bijwerken
Nadat u de printer hebt gekocht, kunnen er nieuwe functies voor de printer worden uitgebracht. Als u deze functies wilt gebruiken, moet u de firmware van de printer bijwerken met de nieuwste firmwareversie die Epson ter beschikking stelt.
Instellingen voor netwerkdiensten opgeven
Als uw printer netwerkdiensten ondersteunt, zoals Epson Connect, AirPrint of Google Cloud Print, kunt u hiervoor instellingen opgeven.
Opmerking:
Deze functie is niet beschikbaar voor alle printers of kan mogelijk niet worden ingeschakeld.

Een in de printer geïntegreerde webpagina openen

Voer in de webbrowser van de computer of het digitale apparaat het IP-adres van de printer in en zoek de printer.
Opmerking:
Gebruik voor IPv4 de notatie http//<IP-adres van printer>’. (De haken < > laat u weg.)
Gebruik voor IPv6 de notatie http://[IPv6-adres van printer]/’ (inclusief de haken []).
Controleer de printerstatus.