Het Bluetooth-wachtwoord instellen (BT-pincode instellen)

Wanneer Pairing (Koppeling) werd geselecteerd als BT Mode (BT-verbindingsmodus) of BT Encryption (BT-codering) op On (Aan) is ingesteld, moet op het Bluetooth-apparaat het wachtwoord worden ingevoerd om te kunnen communiceren met de printer.
Opmerking:
Let erop dat u een uniek wachtwoord instelt voor de Bluetooth-communicatie.
U kunt het wachtwoord als volgt wijzigen:
Druk op de Home-knop, selecteer Setup (Inst.), en druk vervolgens op OK.
Gebruik de toetsen  of  op de printer om de Bluetooth Settings (Bluetooth-instellingen) te selecteren.
Gebruik de pijltjestoetsen  of  om BT PIN Code Set (BT-pincode inst.) te selecteren.
Druk op  om uw keuze te bevestigen.
Gebruik de toetsen  of  om het eerste cijfer te selecteren, en druk vervolgens op  of  om het te wijzigen.
Doe hetzelfde voor de volgende drie cijfers en druk vervolgens op OK om het wachtwoord te activeren.